TONI CETINSKI 21.10. U DVORANI MLADOSTI

14. rujna 2016. | Kategorija: Zabava & showbiz

muzika koncert glazbaGLAZBA – “Toni Cetinski napokon stiže u Rijeku, gdje će 21. listopada u Dvorani mladosti održati spektakularni koncert u okviru svoje ovogodišnje turneje! Nakon niza koncerata kojima je ovaj vrhunski vokalist i showman već okrunio ovu godinu, a među kojim svakako treba spomeniti megaspektakle u Areni Zagreb, splitskoj Spaladium Areni i beogradskoj Kombank areni, Toni će prodrmati i Rijeku gdje će se publici predstaviti uz raskošnu produkciju i jedinstveni glazbeno-scenski spektakl”, navode organizatori.

Miljenik publike veliki je regionalni glazbeni autoritet već više od 25 godina, a za riječku publiku priprema repertoar koji će uz presjek najvećih hitova njegove bogate karijere uključiti i aktualne hitove „Od trnja do zvijezda“, „Mjesečar“, „Vjera nevjera“ i „Krik“. Dakako, publika će neizostavno imati prilike čuti i „Žena nad ženama“, „Opet si pobijedila“, „Ako to se zove ljubav“, „Kad žena zavoli“, „Umirem 100 puta dnevno“, „Prah i pepeo“, „Ja sam zaljubljen“, „Tebe ne bih mijenjao“ te brojne druge uspješnice.
Kao predgrupa Toniju, pred riječkom će publikom nastupati i popularni bend Pravila igre, koji su svojim pjesmama „Na ulazu“ i ”Nebo na mojoj strani” već osvojili domaće top ljestvice. Mladi i sjajni glazbenici iz Pravila igre s Tonijem su već dijelili pozornicu na ovogodišnjoj turneji nekoliko puta.

“Predstojeći koncert Tonija Cetinskog u Dvorani mladosti neupitno je jedan od najznačajnijih i najvećih ovogodišnjih koncertnih događaja u Rijeci, a mnogobrojni fanovi Cetinskog već znaju da ih uz vrhunski glazbeni doživljaj očekuje višesatni scenski show i vatromet emocija kojeg Toni uvijek potakne među svojom publikom.
Ulaznice za koncert Tonija Cetinskog 21. listopada u riječkoj Dvorani mladosti, s početkom u 20 sati u pretprodaji se mogu kupiti po cijenama od 120,00 kuna za parter (stajanje), 100,00 kuna za slobodno sjedenje (tribine) i 180,00 kuna za Fan pit (stajanje). Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima i putem online prodaje na www.eventim.hr”, ističu. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone