TOMISLAV MATIĆ: PIŠE SE SVAŠTA, JA ĆU SE TEK OČITOVAT

17. prosinca 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj
foto by: FB

foto by: FB

KOSTRENA – Direktor kostrenskog komunalnog društva Tomislav Matić, tijekom noći na petak, skrivio je prometnu nesreću – tema je o kojoj bruji cijela Kostrena. Prometne nesreće se mogu desiti svakome, ali Vranićev slučaj zanimljiv je iz razloga što je nesreću skrivio vozeći službeni automobil izvan radnog vremena te što se – navodno – udaljio s mjesta nesreće a suvozači (inače, zaposlenici KD Kostrena) su zatim sami morali na Hitnu pomoć. Doduše, pokazalo se da suvozači nisu bili ozijeđeni i navodno su rekli Matiću da ih ne treba otpratiti do Hitne, no sve je poprimilo političku dimenziju jer je Matić ujedno predsjednik kostrenskog HDZ-a.

Dražen Vranić, predsjednik Skupštine komunalnog društva, potvrdio je da se nesreća desila izvan radnog vremena te da je riječ o novom automobilu od nekoliko mjeseci.

“Ne bih komentirao objave s društvenih mreža jer tamo svatko može pisati što mu padne na pamet. Zna se da s 1. siječnja 2019. godine odlazim iz KD-a Kostrena na novo radno mjesto i da sam vlasnika o tome obavijestio prošli tjedan. Nikada nisam bježao od odgovornosti za svoje postupke, materijalne niti pravne, pa tako ni sada. Kada službena tijela donesu svoje zapisnike i pravorijek, onda će mnogo toga biti jasnije”, stoji u Matićevom sms-u kojeg je objavio Novi list. (kv)