THE FRAJLE ZA DAN FRAJLI U OPATIJI

25. siječnja 2019. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

frajleOPATIJA – Četiri žene koje Hrvatska naprosto obožava, The Frajle, najpoznatije po sloganu „Četiri dame, jedan show“, napokon dolaze i u Opatiju!

Svi koji su bili na njihovim koncertima znaju koja se čarolija tamo događa, jer Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča na svoje nastupe donose nezaboravno glazbeno iskustvo, zabavu, smijeh i ugođaj koji se teško može opisati riječima.

Nakon rasprodanih koncerata diljem regije i jadranske obale, The Frajle će nastupiti pred publikom opatijskog Centra Gervais u petak, 8. ožujka na prigodnom koncertu “THE FRAJLE ZA DAN FRAJLI”.

Između koncerata i ulaska u novu godinu, Frajle su izdale album LIVE u koji su se potrudile utkati atmosferu s njihovih nastupa uživo, kao vječni podsjetnik na ‘koncert koji publika možete ponijeti sa sobom’. Potreba za takvim albumom pokazala se prirodnom, jer za koncerte The Frajli uvijek se „traži karta više“ a domaćini kažu da ne pamte kada je publika na nekom koncertu bila toliko rasplesana, raspjevana i tako dobro raspoložena.

Trenutačno Frajle provode dane u studiju gdje su počele raditi na novom studijskom albumu koji bi svjetlo dana trebao ugledati u prvim mjesecima 2019. godine.
Cijena ulaznice: 110,00 kn
Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike: 90,00 kn // Popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija!

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr.Kupi

Na dan programa, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.