TEŠKA PROMETNA NESREĆA U ISTARSKOJ ULICI

22. rujna 2018. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

nesreća prometna sudar motorRIJEKA – Vozač motocikla marke Yamaha, starosti 49 godina zadobio je teže tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 17.45 sati u Istarskoj ulici u Rijeci. Prometna nesreća se dogodila kada je u stražnji dio njegova motocikla udarilo osobno vozilo marke Peugeot, kojim je krećući se u istom smjeru upravljao 36-godišnji vozač. Radi pružanja liječničke pomoći ozlijeđeni vozač motocikla prevezen je u KBC Rijeka.

Inače, tijekom jučerašnjeg dana na prometnicama ove Policijske uprave dogodilo se osam prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba (spomenuti vozač motocikla) teže ozlijeđena, a šest je osoba lakše ozlijeđeno.

Kako su vozači mopeda i motocikla jedna od najugroženijih skupina sudionika u prometu, još jednom apeliramo na vozače ostalih vozila da obrate veću pozornost na njihovu prisutnost na prometnicama. Isto tako, vozačima mopeda i motocikala savjetujemo da se dosljedno pridržavaju prometnih pravila i propisa te koriste propisanu zaštitnu opremu.