TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD DRAMLJA – PAO U PROVALIJU DUBOKU 9 METARA

5. veljače 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

sudar krv cestaDRAMALJ – Tijekom vikenda u prometnim nesrećama na području Dramlja pored Crikvenice i na području mjesta Lokve teško su ozlijeđena dvojica hrvatskih državljana u dobi od 22 i 25 godina.

Spomenuti 22-godišnjak je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 16 sati na području Dramlja, dok je u smjeru Rijeke upravljao motociklom marke Kawasaki, riječkih registracijskih oznaka. Nakon što je prilikom uključivanja u promet u motocikl udarilo osobno vozilo marke BMW, njemačkih registracijskih oznaka kojim je u smjeru Crikvenice upravljala 66-godišnja hrvatska državljanka, 22-godišnjak je pao u provaliju dubine oko devet metara. Zbog zadobivenih ozljeda prevezen je u KBC Rijeka, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede, dok je 66-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Policija je utvrdila kako je 22-godišnjak motociklom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje ovom kategorijom vozila.

U prometnoj nesreći na području Lokava, 2. veljače oko 11 sati teško je ozlijeđen 25-godišnji putnik u osobnom vozilu marke Hyundai, zagrebačkih registracijskih oznaka. Vozilom je brzinom neprilagođenom uvjetima i stanju kolnika u smjeru Zagreba upravljao 26-godišnji vozač te po izlasku iz tunela Sleme izletio izvan kolnika. Ozlijeđeni 25-godišnji putnik iz vozila je radi pružanja liječničke pomoći prevezen u KBC Rijeka. (kv)