ŠVERCAO LJUDE U KOMBIJU I POKUŠAO IZGURATI VOZILO POLICIJE

24. studenoga 2018. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

policijaOREHOVICA – “Jutros oko 8.05 sati kod čvora Orehovica dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo kombi vozilo, austrijskih registracijskih oznaka. Kombi vozilom iz smjera Čavli u smjeru čvora Draga upravljao je državljanin Srbije, starosti 25 godina koji se nije zaustavio na znakove policije za zaustavljanje te je prema dosadašnjim saznanjima pokušao izgurati policijsko vozilo s kolnika”, navodi Primorsko-goranska policija. Također se neformalno doznaje da se vozač kombija prepunog migranata, koji su se nalazili u nehumanim uvjetima, zaletio ravno u policiju i samo igrom slučaja nitko od policije nije stradao.

Na kraju prevrnuo vozilo

“Na mjestu prometne nesreće obavljen je policijski očevid, kojim je utvrđeno kako je 25-godišnjak kombi vozilom upravljao brzinom neprilagođenom osobinama i stanju kolnika (mokar od kiše), uslijed čega je došlo do prevrtanja vozila”, navodi policija.

Također je utvrđeno kako je u kombi vozilu, inače registriranom za pet osoba, nezakonito prevozio ilegalne migrante – prema dosadašnjim saznanjima najmanje njih 13.

Ilegalci, kao ni spomenuti vozač u ovoj prometnoj nesreći nisu ozlijeđeni. U službene prostorije policije privedeno je 13 stranih državljana. Isto tako, priveden je i državljanin Srbije te je u tijeku kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja i protupravnih radnji.