SRDOČI – Produžen rok sanacije nakon zamjene toplovoda

15. siječnja 2018. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

radijator-grijanje energo toploSRDOČI – TD Energo obavještava korisnike toplinske energije na području naselja Srdoči da se završni radovi na sanaciji građevinskog zemljišta nakon zamjene toplovoda produžuju zbog loših vremenskih uvjeta.

Završni radovi uključuju uređenje okoliša i manje građevinske radove, a očekivani datum njihova završetka je 26. siječnja 2018. godine.

“Podsjećamo, radovi na obnovi sustava toplovoda u naselju Srdoči započeli su 16. listopada 2017. godine, a do 21. studenog 2017., sukladno planu i predviđenoj dinamici radova, završeni su glavni strojarski radovi te glavni dio sanacije građevinskog zemljišta. Objekti u sustavu priključeni su na novi toplovod te se neometano opskrbljuju toplinskom energijom”, navode.

“Radovi na Srdočima nastavak su investicijskog ciklusa obnove sustava distribucije toplinske energije u gradu Rijeci koji je započeo obnovom toplovoda u naselju Vojak 2015. godine, a provodi se uz pomoć zajma Europske banke za obnovu i razvoj. Zahvaljujemo građanima na razumijevanju”, zaključuju u TD Energo. (kv)