SPORT – Valeri Bojinov novi igrač HNK Rijeka: ‘Ostavit ću srce na terenu’

8. veljače 2018. | Kategorija: Sport

ValeriBojinov hnk rijekaSPORT – Valeri Bojinov novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Bugarski internacionalac, koji je u karijeri igrao za velike svjetske klubove poput Fiorentine, Juventusa i Manchester Cityja, potpisao je ugovor na šest mjeseci uz mogućnost produljenja na dvije godine.

– Hvala Rijeci što mi je pružila ruku i dala priliku da uživam u nogometu. Hvala predsjedniku Miškoviću i svima u klubu, te treneru Keku. Hvala svima, presretan sam i jako sam zadovoljan, rekao je Valeri Bojinov kojega su suigrači od milja prozvali Božo.

– Ostavit ću srce na terenu i da ove godine osvojimo barem jednu titulu. Neka to bude barem Kup s obzirom na to da će prvenstvo biti veliki izazov. Ipak je ovo Rijeka i moramo se boriti do kraja u svakoj utakmici i napraviti sve da osvojimo barem jednu titulu, ustvrdio je Bojinov koji se ekipi priključio već na pripremama u Portugalu.

– Hvala ekipi i suigračima koji su me od prvog dana prihvatili i bili prema meni jako korektni. Odnos je fenomenalan i hvala im na tome. Vjerujem da ćemo se što prije uigrati i da svi damo maksimum na travnjaku, ustvrdio je nogometaš Rijeke zaključivši.

– Vidio sam natpis navijača koji kaže: Krepat, ma ne molat! I ja ću isto prije krepat, nego molat i ostavit ću srce na terenu. Čuo sam sve najbolje o navijačima i Armadi. Navijaju od prvog do zadnjeg trenutka i naša je obaveza dati sve od sebe, zaključio je Valeri Bojinov.