SPORT – Darko Velkovski novi igrač HNK Rijeka

23. svibnja 2018. | Kategorija: Sport

nk-rijeka-logoSPORT – Darko Velkovski novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Velkovski je potpisao ugovor na tri godine uz mogućnost produljenja na još godinu dana, a stigao je iz redova makedonskog Vardara.

– Tek sam stigao u Rijeku, grad je super, ljudi su sjajni, svi su nasmijani, rekao je Darko Velkovski nakon potpisivanja ugovora.

Velkovski je u Makedoniji igrao za Rabotnički i Vardar, i u dresu oba kluba osvojio je naslov prvaka Makedonije. U redovima Vardara ove sezone igrao je u skupinama Europske lige.

Ujedno, Velkovski je igrao u svim mlađim uzrastima, te seniorskoj reprezentaciji Makedonije.

– Stefan Ristovski rekao mi je sve najbolje o Rijeci, klubu, ali i navijačima. Poznajem i Leonarda Zutu koji je igrao za reprezentaciju Makedonije i Milana Ristovskog. Nadam se da ćemo opravdati očekivanja i osvajati trofeje u Rijeci, ustvrdio je Velkovski.

– Pratio sam HNL na televiziji i poznajem neke igrače, te momčadi kao što su Dinamo i Hajduk. Nadam se da ću se uklopiti u sistem igre i vjerujem da ću napredovati. Moram se zahvaliti svima u Rijeci na prilici, te mojim menadžerima Saši Bratiću i Milošu Pavičeviću, zaključio je Darko Velkovski. (kv)