SMIJEH I ZABAVA BEZ KRAJA NA CRIKVARTU U CRIKVENICI

17. srpnja 2019. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj
Smijeh i zabava bez kraja na Crikvartu u Crikvenici

 CRIKVENICA – Smijeh povezuje ljude i, bez sumnje, jedan je od najdragocjenijih začina u životu. Svake nas godine na to podsjeti i „CrikvArt“ – najveselije događanje na crikveničkoj rivijeri.

Ovaj će se urnebesno zabavan festival uličnih zabavljača održavati 19. i 20. srpnja u Crikvenici. Festival je to koji grad pretvara u veliku šarenu pozornicu na otvorenom i svojevrsnu košnicu pozitivne energije. Trgovi, ulice, parkovi i rive, svaki, baš svaki kutak centra grada postat će fantastična pokretna priča, u kojoj će glavnu ulogu imati uvijek tako svoji, originalni i beskrajno zabavni ulični zabavljači.

Veselo je otvorenje 6. po redu „CrikvArta“ zakazano za petak, 19. srpnja u 20 sati. Među ostalim, uživat ćemo uz hodajući performans na štulama, „Magic bubbles show“, čovjeka-kameleona, Cirkus show „Kesten i papaja“ te „Klaun Barabba show“. Subotnja će večer biti jednako uzbudljiva uz hodajući performans na štulama, „Magic bubbles show“, „El Cric“ show, Cabaret „Triola la la la“, kinetičku instalaciju „Nevidljiva ljepota“, „Clown“ – Barabba show i vatreni performans „Las Calaveras“.

Oba će se dana od 19 do 23:30 sati u centru grada održavati i Art sajam s ponudom kreativnih rukotvorina i suvenira te zanimljive radionice za goste.

I nemojte se začuditi ako vas u šetnji gradom netko zagrli, povuče za kosu ili odjednom postanete sudionik neke zanimljive izvedbe, jer tijekom „CrikvArta“ vas na nekoliko lokacija u gradu čekaju ugodna iznenađenja, kao što su hodači na štulama – „The Big Lady“, pantomimičar, face painting, klaun Zvekan, Loop Circus, Feng Shui, Barabba, Il Soffio Magico i Monsieur.

Rezervirajte sljedeći vikend za najzabavnije događanje u sklopu ovogodišnjega programa „Crikvenica Summer Showtime“. Ime mu je „CrikvArt“, a prezime festival uličnih zabavljača.

P.s. I slobodno se kladite da ćete 19. i 20. srpnja u Crikvenici uspjeti nasmijati navećeg mrguda u vašoj obitelji ili najozbiljnijeg prijatelja. Jer, „CrikvArt“ u najkraćem prijevodu znači garancija za osmijeh!

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Pokrovitelji: Grad Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica