Slavlje Dana pismenosti: Ovog petka možete se učlaniti u Gradsku knjižnicu Rijeka za samo 25 kuna!

4. rujna 2017. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

knjigeRIJEKA – U petak 8. rujna, Gradska knjižnica Rijeka obilježava Međunarodni dan pismenosti. Na taj će dan godišnja članarina od 50 kuna biti prepolovljena pa će svi koji to žele, od male djece do umirovljenika, moći se učlaniti u Gradsku knjižnicu Rijeka za simboličnih 25 kuna!

Svi odjeli i ogranaci Gradske knjižnice Rijeka ponovno su prešli na cjelodnevno radno vrijeme, pa će se oni koji to žele moći učlaniti u svim odjelima i ograncima Gradske knjižnice Rijeka: Središnji odjel Palača Modello (M. Gupca 23), Središnji odjel Filodrammatica (Korzo 28), Dječji odjel Stribor (Trg 128. Brigade HV-a 6), Narodna čitaonica (Korzo 24), Ogranak Trsat (V. Bubnja 1), Ogranak Zamet (Trg riječkih olimpijaca 1), Ogranak Turnić (F. Čandeka 36E), Ogranak Drenova (Brca 8b), Knjižnica Čavle (Čavle 206).

Sve lokacije se može odmah početi i koristiti, i to sve s jednom iskaznicom.

Prošle godine Gradska knjižnica Rijeka ostvarila je porast broja članova od čak 10 % i došla do broja od 20 000 članova. Učlanjivanjem se podržava i rast i razvoj Gradske knjižnice Rijeka, a on je u punom jeku – zaživio je posljednje otvoreni Ogranak Trsat i u njemu American Corner Rijeka, Filodrammatica je neizbježan dio ponude, Knjižnica je postala dio Rijeka City Card sustava, a svakodnevno se dinamično radi na nizu fronti (nabava knjiga, programi, digitalne usluge i komunikacija, Magazin…).

Neka Rijeka bude najnačitaniji grad!