ŠKRLJEVO – Nova sezona pred našim košarkašima

19. listopada 2017. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

bakar škola škrljevoŠKRLJEVO – Pred košarkašima Škrljeva nova je sezona košarkaškog natjecanja, ove sezone pod nazivom HT Premijer liga u kojoj Škrljevo kreće sa gotovo istom momčadi koja je završila uspješnu prošlu sezonu.

Trener Damir Rajković od sredine kolovoza dva puta dnevno priprema ekipu koja ove godine sigurno želi ponoviti i poboljšati prošlogodišnji rezultat, a od pojačanja ima povratnika Dina Stipčića, opatijca Ivana Furlana, mladoga U20 reprezentativca s Kastva Josipa Barnjaka i iz SAD-a Jaron Nasha. Prve Ugovore o igranju i sportskom usavršavanju dobili su i klinci iz omladinskog pogona Škrljeva, te su sada priliku i minute u prvoj momčadi dobili šesnaestgodišnjaci Vranković , Jashari i Jurković, uz već „iskusnog“ osamnaestogodišnjeg Filipa Hrnjkaša. U pripremnom razdoblju Škrljevo je pokazalo da je jače nego prošle godine, odličnim nastupom na dvodnevnom turniru u Monfalconeu (Ita) osvojeno je drugo mjesto, kao i u Puli gdje je Škrljevo u finalu izgubilo od ABA ligaša Kopra iz Slovenije, dok su doma zabilježene pobjede protiv slovenskih i talijanskih momčadi, te vrlo vrijedna pobjeda protiv Zadra koji je nastupio u punom sastavu. Kako je Škrljevo jedini prvoligaš od Istre do Zadra i Zagreba pokazao se problem nedostatka protivnika, te su se susreti morali odigravati sa momčadima iz Italije i Slovenije.

Omladinski pogon Škrljeva i dalje upisuje nove članove, predstoje natjecanja u svim dobnim kategorijama, a svi zainteresirani klinci mogu se javiti u dvoranu Mavrince i postati dio zelene obitelji.

HT Premijer ligu i ove sezone prenose ArenaSport i HTV, te je Škrljevo na rasporedu u čak 4 uživo prijenosa na malim ekranima do Nove godine (Šibenik, Osijek, Zadar,Split), dok prijenose i izvještaje možete pratiti na Pomorskom Radiu Bakar i Radio Korzu, te web i facebook stranicama Kluba.