Simon Rožman: Nismo bili na potrebnoj razini, glavu gore, idemo dalje

12. lipnja 2020. | Kategorija: Sport
"Jako loše smo ušli u utakmicu, nikako da igra krene. Bili smo mekani u duelu, najviše me brinu ozljede jer opet je pet igrača napustilo teren zbog ozljede. Nismo uspjeli biti na razini koja bi zadovoljila, glavu gore idemo dalje", rekao je Simon Rožman nakon remija u Varaždinu.

“Jako loše smo ušli u utakmicu, nikako da igra krene.”, rekao je Simon Rožman.

SPORT – Simon Rožman nije bio zadovoljan nakon utakmice u Varaždinu. Rijeka nije pružila željenu igru, a u konačnici kada se otvorila utakmica, bijeli su propustili niz prilika za pobjedu. Vratari su bili u sjajnoj formi, Ivan Pandru na golu Rijeke i Ivan Nevistić, inače vratar Rijeke, ali na posudbi u Varaždinu.

– Jako loše smo ušli u utakmicu, nikako da igra krene. Bili smo mekani u duelu, najviše me brinu ozljede jer opet je pet igrača napustilo teren zbog ozljede. Nismo uspjeli biti na razini koja bi zadovoljila, glavu gore idemo dalje, rekao je Simon Rožman nakon remija u Varaždinu.

– Rekli smo da ćemo rotirati, zbog vremenskih uvjeta i natrpanog rasporeda svima dati priliku. Vidjeli smo da to još nije razina koju bismo htjeli, ustvrdio je Simon Rožman.