SENJ – POKLON BON ZA UMIROVLJENIKE

15. prosinca 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

starica umirovljenici nesreća tugaSENJ – Kao i proteklih godina, u prigodi obilježavanja božićnih i novogodišnjih blagdana, Grad Senj dodijelit će poklon bon umirovljenicima s područja Grada Senja slabijeg socijalnog statusa.

“Poklon-bon će se dodijeliti samo onim umirovljenicima čije mirovine ne prelaze 1.500,00 kuna, a izvršili su prijavu za dodjelu poklon bona. Od dodjele poklon-bona izuzimaju se korisnici inozemne mirovine čija ukupna mirovina prelazi 1.500,00 kuna. Grad Senj uspoređuje prijave s podacima iz službene evidencije”, navode.

Prijava i preuzimanje bona se može izvršiti od 17. do 31. prosinca 2018. u stručnim službama Grada Senja, Obala Franje Tuđmana 2, II. kat, radnim danom od 08.00 – 13.00 sati. Nakon tog roka neuručeni bonovi će se dostaviti putem pošte. Poklon-bon je iskoristiv do 31. siječnja 2019.

Uz prijavu je potrebno priložiti osobnu iskaznicu te odrezak o isplati mirovine.

VAŽNO: Umirovljenici koji su prošle godine ostvarili pravo na poklon-bon ove godine ne trebaju izvršiti ponovnu prijavu. Ako su nekim umirovljenicima koji su prošlih godina dobili poklon-bon u međuvremenu porasle mirovine iznad 1.500,00 kuna, isti ove godine neće ostvariti pravo na poklon-bon.

Ako osoba nije u mogućnosti osobno podignuti poklon-bon, molimo da se javi na tel. 053/881-162.