SENJ – NOVI BOOK KLUB

16. listopada 2017. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

Book knjiga senjSENJ – Još jedan book utorak je iza nas, održan u prostorijama Gradske knjižnice Senj. Kako bismo se malo „odmorili“ od čitanja napetih krimića koji su se zaredali u posljednje, ovoga puta čitali smo knjigu „Ulica krijesnica“ autorice Kristin Hannah.

Knjiga je naišla na odobravanje članica našeg kluba koje su je sa zadovoljstvom pročitale. „Ulica krijesnica“ je knjiga o prijateljstvu, zaljubljivanju, ljubomori, usponima i padovima. Svatko od nas se može pronaći u priči Kristin Hannnah te se poistovjetiti s likovima iz knjige. Iako ima pozamašan broj stranica, ovaj roman se lako čita i ne ispušta iz ruku. Priča je to o dvije prijateljice i njihovim životima. Kate i Tully su dva različita svijeta. Naizgled nespojive dvije osobe, ostaju prijateljice prolazeći kroz odrastanje, zaposlenje, osnivanje obitelji i ostale životne situacije. I kada je izgledalo da više ne mogu ostati prijateljice, one se uvijek vraćaju jedna drugoj. Uz ovu zapravo potresnu životnu priču, ispustila se i pokoja suza. No, to je ono što knjigu čini posebnom-ona izazva emociju kod čitatelja.

“Hvala dragim članicama na dolasku i druženju, veselimo se sljedećem susretu koji je zakazan za 24. listopada u 17 sati. Čita se jedan od najvećih bestselera koji je izazvao velike polemike, „Djevojka u vlaku“ Paule Hawkins. No, to nije sve, da malo „začinimo“ sljedeći book sastanak , uz razgovor o knjizi pogledat ćemo i istoimeni film. Što drugo još dodati, osim da jedva čekamo!”, rekli su organizatori. (kv)