SENJ – Na dječjem igralištu kod Velikih vrata postavljene nove klupe i stol

11. rujna 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

senj igrališteSENJ – Podružnica Obiteljskog centra u Senju danas je uz financijsku podršku Turističke zajednice grada Senja privela kraju uređenje dječjeg igrališta kod Velikih vrata.

Nakon provedene Građanske akcije uređenja dječjeg igrališta kod Velikih vrata pod nazivom „Igrajmo se, učimo i rastimo zajedno“ u 2017. godini financirane od strane Zaklade „Kajo Dadić“ iz Splita, a u sklopu Decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i prvenstveno potpore Grada Senja, djelatnika gradskih i privatnih tvrtki, Dječjeg vrtića i Osnovne škole, udruga, roditelja i djece te pojedinaca u materijalu i volonterskom radu, prijavili smo se krajem prošle godine i na natječaj Turističke zajednice grada Senja za dodjelom sredstava projektu u funkciji razvoja turizma u 2018. godini na području Grada Senja.

Prijavom projekta želja nam je bila razveseliti naše najmlađe sugrađane, sve posjetitelje i turiste grada Senja uljepšanim i sadržajno bogatijim dječjim igralištem, kao mjestom u gradu u kojem će i roditelji naći kutak za sebe dok se djeca igraju. Zato smo postavili novi stol i dvije klupe. Vjerujemo da će se svi sugrađani, ali i posjetitelji s radošću vraćati i uživati na tom mjestu kojem su, uz odrasle, i oni najmlađi udahnuli novi život svojim angažmanom, kreativnošću i željom da svoj grad učine još ljepšim mjestom za život.

Dvije klupe i stol postavili su djelatnici Gradskog komunalnog društva Komunalac.

Predstojnica Podružnice Obiteljskog centra gđa Suzana Svetić i djelatnici raduju se što je i posljednja faza projekta privedena kraju te posebno zahvaljuju svima uključenima u ovaj projekt.