SAVRŠEN VIKEND UZ DANE OTVORENIH VRATA NA PLATKU I U DELNICAMA

19. svibnja 2017. | Kategorija: Hrvatska
IMG_2419

Najavljeni Dani otvorenih vrata na Platku i u Delnicama

Savršen vikend uz Dane otvorenih vrata na Platku i u Delnicama

Sanjate o vikendu u prirodi, u društvu obitelji ili prijatelja? Da biste uživali, opustili se i napunili baterije, ne trebate odmaknuti daleko. Znamo idealna mjesta na kojima vas čeka brdo uživanja, sporta i rekreacije, i to već ove subote i nedjelje, 20. i 21. svibnja 2017. od 10 do 18 sati, na Danima otvorenih vrata na Regionalnom sportsko-turističkom centru „Platak“ i u Delnicama.

Vrata nam, naime, otvara „Goranski sportski centar“ d.o.o., a svi će posjetitelji imati priliku uživati u sportsko-rekreativnim aktivnostima, i to po promotivnim cijenama. Tako ćete, primjerice, za samo 10 kuna na Platku od 10 do 18 sati moći guštati u Adrenalinskoj tubing vožnji (3 spusta), panoramskoj vožnji žičarom, 1 satu igranja nogometa, košarke, odbojke na pijesku, graničara ili badmintona, disc golfu s opremom za 4 osobe ili boćanju sa setom boća. Za 10 kuna ćete, pak, moći unajmiti 2 bicikla na sat vremena, dok ćete se za 5 kuna zabaviti se skačući 10 minuta na trampolinu ili isto toliko voziti auto na pedale ili jednom okušati adrenalinsku tubing vožnju. Kada se nauživate možete se osvježiti u Malom i Velikom domu i X-baru.

logo_platak_web_hr-01Zabavno i u Delnicama

Zabavno i dinamično će biti i uputite li se u Delnice, gdje će se, također od 10 do 18 sati, za 10 kuna moći igrati košarka i odbojka u Sportskoj dvorani ili mali nogomet u Multifunkcionalnoj dvorani za sport i turizam. Ljubitelji kuglanja će za samo 5 kuna kuglati sat vremena na kuglani, a za istu će se cijenu 1 h moći koristiti vanjsko košarkaško igralište.

Osim promocije destinacije i raznovrsne ponude te općenito sporta i rekreacije, cilj je ovoga projekta i ukazivanje na važnost provođenja sportsko-rekreativnih aktivnosti, koje znatno utječu na kvalitetu života i, naravno, na zdravlje.

Provedite vikend na Platku – brdu uživanja ili u prekrasnom i mirnom goranskom ambijentu Delnica. Proljeće, čist zrak, dobra ekipa i zabava uz niz aktivnosti po promotivnim cijenama – može li bolje?

Zabavite se, opustite i uživajte s vašim najmilijima, čekamo vas 20. i 21. svibnja 2017. od 10 do 18 h na Danima otvorenih vrata!, istaknuli su organizatori.

IMG_2390