RIJEKA – ZAVRŠAVA EPK ON-LINE PROGRAMOM

29. travnja 2021. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

Financije_EPK.transfer_frame_796.jpg.688x388_q85_crop_upscaleRIJEKA – U petak od 19.30 do 23.30 sati u online prijenosu na You Tube kanalu Kanala Ri (https://youtu.be/vEH3c2nvW_s) i putem web stranice www.rijeka2020.eu te uživo u programu Kanala Ri održat će se revijalni maratonski glazbeni nastup riječkih bendova u sklopu programske završnice projekta Europske prijestolnice kulture.

EPK, ciao, ciao, ciao! naziv je ovog događanja kojim se simbolički završava programski dio projekta Europske prijestolnice kulture 2020. koji je, podsjećamo, zbog pandemije korona virusa i Rijeci i Galwayu produljen na razdoblje do 30. travnja 2021.

Scenografija za ovaj događaj bit će postavljena u Exportu gdje će se nastupi snimati i streamati u suradnji s Kanalom Ri, a line up bendova koji nastupaju je sljedeći: The SIIDS, My Buddy Moose, Boris Štok, En Face, Grad, Neno Belan & Fiumens i Let 3.

“Naravno, ovim događanjem ne završava i ukupna komunikacija o EPK projektu jer tek predstoje završne konferencije za medije, sumiranja rezultata i još mnogo razgovora na temu vrijednog nasljeđa projekta Europske prijestolnice kulture u Rijeci”, naveli su organizatori. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone