RIJEKA – VJEROUČITELJ IZ PRVE SUŠAČKE GIMNAZIJE NOSI LISTU MOSTA

17. svibnja 2020. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana
Most Marin MiletićRIJEKA – Marin Miletić, bivši vjeroučitelj iz Prve sušačke gimnazije koji je već duže vrijeme aktivan na društvenim mrežama propagirajući neku svoju verziju katoličko-nacionalnog društva u Hrvata, široj je javnosti postao poznat nakon što su njegov govor na prosvjedu učitelja prikazali svi mediji.
U ovom videu obznanio je kako je Petrova i Grmoju iz Mosta sreo na hodočašću i tada shvatio kako je to njegova ekipa. Dobili smo nositelja liste Mosta u 8. izbornoj jedinici, koji će izaći na izbore samostalno.
 
KOMENTAR – Birači Mosta su uglavnom od centra prema desno, a tu HDZ-u velike probleme može stvoriti široka desna koalicija Škoro, Suverenisti, Hasanbegović…, pa je ispadanje Mosta iz ovog društva ustvari usluga HDZ-u, ali i SDP-u.
HDZ-u jer se desni glasovi neće staviti na kup, već rasipati. SDP-u jer im se smanjuje opasnost scenarija u kojem bi druge opcije toliko osnažile da SDP-u i HDZ-u jedino ostaje međusobno koaliranje ukoliko žele biti na vlasti, a vlast je njima slatka.
Pogledajte VIDEO
(Z.M.)