RIJEKA – Sanacija kolnika u ulici Vinka Benca između kućnog broja 8 i raskrižja sa Ulicom Franje Čandeka

3. studenoga 2017. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

radovi_na_cesti_znakRIJEKA – Gradski prometni centar obavještava javnost da će se od ponedjeljka, 6. studenog 2017. godine izvoditi radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vinka Benca, između kućnog broja 8 i raskrižja sa Ulicom Franje Čandeka na području MO Turnić.

Promet će biti zatvoren u periodu od 6.11.2017. godine do 9.11.2017. godine za sva motorna vozila osim za interventna vozila i stanare predmetne ulice.

Radovima će biti izvedeni u sklopu izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Rijeke, a izvođač je tvrtka Guste zidine d.o.o., Kastav.

Ukoliko vremenski uvjeti ne dozvole izvođenje radova u planiranom periodu, izvođenje radova će se odgoditi odnosno produžiti.

Mole se svi sudionici u prometu, kao i građani za strpljenje te poštivanje privremene prometne signalizacije, uz preporuku korištenja alternativnih prometnih pravaca.

Za vrijeme izvođenja radova unutar zone zahvata bit će zabranjeno zaustavljanje i parkiranje, a sva nepropisno parkirana vozila bit će premještena specijalnim vozilom “pauk”.