RIJEKA – Raspored Mobilnih reciklažnih dvorišta u Rijeci

4. siječnja 2022. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

KD Čistoća objavilo je novi raspored termina i lokaliteta Mobilnih reciklažnih dvorišta u Rijeci za razdoblje od 3. siječnja 2022. do 31. prosinca 2022.

Radno vrijeme Mobilnog reciklažnih dvorišta s djelatnikom je: ponedjeljak i utorak, 09.00-17.00, srijeda, četvrtak i petak 08.00-16.00.
Subotom, nedjeljom i praznikom zatvoreno.

Samostalno Mobilno reciklažno dvorište na lokalitetu je na raspolaganju građanima 24h tijekom svakoga dana.

Mobilna reciklažna dvorišta su pokretne jedinice koje služe odvojenom prikupljanju i skladištenju manjih količina iskoristivih i problematičnih vrsta otpada iz kućanstva.

Kao i reciklažna dvorišta ili spremnici za odvojeno prikupljanje otpada, i mobilna reciklažna dvorišta imaju značajnu ulogu u ukupnom sustavu održivog gospodarenja otpadom.

Raspored termina i lokaliteta Mobilnih reciklažnih dvorišta u Rijeci za razdoblje od 3. siječnja 2022. do 31. prosinca 2022.

Na području grada Rijeke određeno je ukupno 24 lokacije na kojima će se tijekom godine nalaziti mobilna reciklažna dvorišta. Rasporedom je predviđeno da se na svakom lokalitetu dvorište nalazi 14 dana, nakon čega se premješta na sljedeći lokalitet.

Besplatni info telefon: 0800 99 99 00
e-mail: info@cistoca-ri.hr
www.cistocarijeka.hr
www.otpadnici.eu

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone