RIJEKA – PROVALJIVAO U UREDE

25. srpnja 2019. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

lopovOsumnjičenika su policijski službenici zatekli u počinjenju teške krađe provaljivanjem u ranim jutarnjim satima, u uredskim prostorijama u ulici Marije K. Kozulić u Rijeci

 Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.
 
Osumnjičenika su policijski službenici zatekli u počinjenju teške krađe provaljivanjem  24. srpnja, u ranim jutarnjim satima, u uredskim prostorijama u ulici Marije K. Kozulić u Rijeci. Tom je prilikom i pokušao pobjeći , no, policijski službenici su ga vrlo brzo zaustavili i priveli u I PP Rijeka. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je isto kazneno djelo počinio i 12/13. srpnja u Rijeci, u ulici Petra Kobeka, gdje je iz prostorija riječkog komunalnog poduzeća otuđio alat i računalo. Pored toga, utvrđeno je da je u dva navrata u mjesecu svibnju i lipnju ove godine provalio u ugostiteljski objekt u Tizianovoj ulici u Rijeci gdje je i oštetio dio objekta.  Ukupna materijalna šteta cijeni se na najmanje 1.500 kuna.
 
Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela teške krađe te kaznenog djela oštećenje tuđe stvari, 27-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.