RIJEKA PODIJELILA BODOVE S INTEROM

19. studenoga 2017. | Kategorija: Sport

Rujevica

Rujevica

SPORT – Nogometaši Rijeke i Intera podijeili su bodove odigravši utakmicu bez pogodaka (0:0) u ogledu 16. kola Hrvatski telekom Prve lige.
Rijeka je bila bolja momčad kroz cijelu utakmicu, ali silni pritisci Rijeke, ubačaji i pokušaji da se pronađe put do gola Intera nisu urodili plodom.
Prvo poluvrijeme nije ponudilo previše prilika iako je Rijeka, posebice u završnici prvog dijela, bila stalno pred golom Intera.
U devetoj minuti Kvržić je gurnuo za Gavranovića, a vratar Santini je istrčao s vrata. Napadač Rijeke odgodio je udarac i propala je prilika za bijele.
Dvije minute kasnije uslijedio je slalom Vešovića, koji nanizao trojicu igrača Intera, ali dodavanje za Mišića u kaznenom prostoru nije bilo precizno.
Ni prilika u 18. minuti nije rezultirala opasnošću za gol Intera jer udarac Mišića iz slobodnog udarca završila je u gostujućem živom zidu.
Prvi udarac u okvir gola na utakmici stigao je u 24. minuti. Nakon dodavanja s Gorgonom, Bradarić je pucao sa 17 metara, lopta se odbila od bloka, ali Santini je bio spreman.
Rijeka je nastavila pritiskati, ali do kraja prvog dijela nije uspjela probiti gostujuću obranu.
U 62. minuti Matei je prenio loptu nakon ubačaja, Santini je bio brži od Gavranovića koji je čekao loptu na drugoj vratnici. Šest minuta kasnije ni pokušaj glavom Punčeca nije bio dovoljan da završi u mreži Intera.
U 74. minuti, nakon kornera, lopta je došla do Kvržića koji je pucao iz prve, ali Santini je bio spreman.
U 85. minuti Puljić je sjajno gurnuo petom loptom za Gavranovića koji je ostao sam pred golom, ali njegov udarac obranio je Santini.