RIJEKA – MIĆO ANTOLOVIĆ DOBIO 7 MJESECI ZATVORA, ALI NEĆE IZA REŠETAKA

6. travnja 2018. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

mićo antolović rijekaRIJEKA – Mićo Antolović, u Rijeci poznat po aktivizmu koji nerijetko prerasta u viku i fizičko naguravanje, nepravomoćno je proglašen krivim zbog, kako se navodi: kaznenog djela prijetnje koje je uputio većem broju službenih osoba. Stoga je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 7 mjeseci, a koja je zamijenjena radom za opće dobro. Ukratko, Antolović neće “iza rešetaka”, već će svoj dug društvu odraditi na drugi način. Naime, tako je navela sutkinja Vedrana Barbalić Biasiol.

Na izricanju presude Antolović nije bio prisutan, a sve je krenulo prije 5 godina kada je Antolović proglašen krivim i novčano kažnjen jer je prijetio većem broju osoba. Podsjetimo, Antolović je na Skupštini Primorsko-goranske županije u lipnju 2012. godine prvo verbalno napao Mladena Črnjara, inače ravnatelju Zavoda za prostorno uređenje PGŽ-a, a bilo je i fizičkog kontakta. Antolović je također u jednom trenutku prijetio da će okupljene držati naoružani ljudi.

To nije jedini sličan slučaj Antolovića. U svojoj “biografiji sukoba” nalazi se onaj s pročelnikom Šararom i još mnogima. (kv)