RIJEČKI SDP DAO PODRŠKU OBERNSELU, FABIJANIĆU, JOVANOVIĆU, JERKOVIĆ…

26. svibnja 2020. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana
Vojko Obersnel

Vojko Obersnel

RIJEKA – Večeras je održana sjednica Gradskog odbora SDP-a Rijeke na kojoj su se dogovarali o imenima koje će predložiti za svoje kandidate za izbornu listu SDP-a za kvarnersko-istarsku osmu izbornu jedinicu.

Kako se doznaje podržani su: Vojko Obersnel, Željko Jovanović, Erik Fabijanić, Sandra Krpan, Walter Volk, Aleksandar Bulog, Gordana Saršon, Sanja Tamarut, Romana Jerković, Ozren Gruičić i Robert Urek.
Međutim, u kuloarima se moglo čuti da neki od predloženih kandidata ne uživaju veću podršku članova SDP-a. U tom kontekstu su se spominjali Jovanović i Jerković. S druge strane veliku podršku uživa Obersnel.
Sada je sve na predsjedniku SDP-a  da predloži konačne liste Glavnom odboru SDP-a koji će tada podržati ili odbaciti prijedlog Bernardića. Kako sada stvari stoje gotovo je sigurno da će Bernardić “pročistiti” prijedloge i do Glavnog odbora neće stići sva ova imena. Ali i tada se očekuje “šou”, jer stanje unutar SDP-a je sve samo ne staloženo i vjerojatno dio članova Glavnog odbora neće podržati prijedloge Bernardića.
(kv)