PUCNJAVA NA ŠKURINJAMA – POLICIJA PRIVELA OSUMNJIČENE

11. studenoga 2018. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

lopov oružje policijaRIJEKA – Sinoć, oko 19,20 sati policija je zaprimila dojavu o sukobu više osoba i pucanju iz oružja na području Škurinja u Rijeci. Policijski su službenici odmah izašli na mjesto događaja te na križanju ulica I. Lole Ribara i Milana Rustanbega u Rijeci zatekli više osoba i osobnih vozila. Na mjestu događaja obavljen je očevid s obzirom da je došlo do prometne nesreće s materijalnom štetom u kojoj su sudjelovali vozači osobnih vozila BMW i Renault riječkih registracijskih oznaka. Riječ je o 28-godišnjem i 25-godišnjem hrvatskom državljaninu koji su se nakon nesreće verbalno i fizički sukobili kojom prilikom je ovaj drugi i lakše ozlijeđen.

Policija je sudionike događaja dovela u prostorije I. policijske postaje Rijeka, gdje još traje kriminalističko istraživanje na okolnosti događaja, a doveden je i 45-godišnji hrvatski državljanin, koji nije sudjelovao u prometnoj nesreći, ali se dovodi u vezu s pucanjem iz oružja. U samom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba niti oštećenja imovine uslijed pucanja iz vatrenog oružja.

“O rezultatima dovršenog kriminalističkog istraživanja javnost će biti pravovremeno obaviještena”, javljaju iz policije. (kv)