PROSLAVA SVJETSKOG DANA MIRA

15. rujna 2017. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj
ruke

Zajedništvo svijeta za mir u svijetu

CRIKVENICA – Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete življenja poziva vas da se pridružite globalnoj meditaciji MIR OD ZEMLJE DO NEBA 21.09.2017. god. (četvrtak), uz Mediteranski labirint ljubavi u Crikvenici provodi obilježavanje proslave Svjetskog dana mira u Crikvenici.

“Pozivamo vas da se pridružite obilježavanju dana nenasilja i prekida neprijateljstava na globalnom nivou, koji je proglašen rezolucijom Ujedinjenih nacija i obilježava se u cijelom svijetu od 2001. god. na datum 21. rujna”, navode.
“U sjedištu UN-a u New Yorku oglasit će se „Mirovno zvono“, napravljeno od novčića koje su donirala djeca cijelog svijeta, a u Mediteranskom labirintu ljubavi, u programu koji počinje od 11,00 sati, oglasit će se radosni glasovi djece vrtića Radost iz Crikvenice i učenika iz zagrebačkih škola, koji gostuju u Crikvenici kao polaznici Škole u prirodi, za koje smo pripremili druženje uz pjesme i ples uz ritmove raznih vrsta udaraljki u izvođenju Marka Borića i učenika. Iz labirinta napravljenog od 365 grmova lovorike, ukrašenog balonima sa srcima kao simbolom ljubavi prema cijelom svijetu, pustit ćemo šarene balone i košaru koji će prenijeti poruku mira od zemlje do neba. Pozivamo svu djecu i roditelje s djecom da nam se pridruže”, ističu.
“Glavno okupljanje je predviđeno u popodnevnim satima, od 16,00 sati, sa programom u kojem će biti vođena meditacija za mir od 17,00 sati, a zatim koncert Love aand Joy grupe Tribal Jam Orhestra sa gongovima, udaraljkama i drugim instrumentima, prezentacija pjesama iz nove knjige Marije Kukuljan Put u svjetlo i …. Pozvani ste svi, bez obzira na dob, spol i bilo koju vrstu pripadnosti da nam se pridružite, kao polaznici ili učesnici u programu”, navode organizatori.