PRIZNANJE CRIKVENICI – POSTALA PUNOPRAVNI ČLAN MREŽE ZDRAVIH GRADOVA

5. travnja 2017. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

Crikvenica

Crikvenica

CRIKVENICA – Aktivnosti koje se provode, vezane su za svaku životnu dobu, kako za one najmlađe, tako i za one najstarije građane te stoga Grad Crikvenica može reći da se brine za sve svoje građane bez obzira na dob. Neke od aktivnosti koje su do sada provedene kroz ovaj projekt su: preventivni program za učenike Zajedno više možemo, predavanje o Alzheimer bolesti – Alzheimer cafe, obilježavanje raznih međunarodnih dana vezanih uz zdravlje i rekreaciju kao što je na primjer Nordijsko hodanje, akcije dobrovoljnog darivanja krvi, poticanje na bavljenje sportom, razna predavanja i radionice tema vezanih uz zdravu prehranu, zdrav okoliš, rekreaciju i mnoge druge.

Kruna svega navedenog je punopravno članstvo Grada Crikvenice u Hrvatskoj mreži zdravih gradova što se s ponosom ističe. Do sada su organizirane mnoge aktivnosti vezane za naslov Grad Crikvenica – Zdravi grad, a ovo je samo jedna velika potvrda i motivacija za daljnji, još intenzivniji rad.

Sve aktivnosti koje se provode, u tijeku su ili se planiraju, jako su dobro prihvaćene od strane svih sudionika i građana, a to je znak da ova titula uistinu pripada Gradu Crikvenici te će stoga ovaj naslov nastojati i opravdati.