Poželite nešto i donirajte – pridružite se akciji Kuglice dobrih želja

26. studenoga 2020. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

Tijekom četvrtka i petka, 26. i 27. studenog, u vremenu od 9.30 do 20.00 sati, u kućici postavljenoj na Korzu ispred zgrade Grada Rijeke, građani  mogu donirati 20 kuna, a zauzvrat dobiti kuglicu u koju će moći napisati božićnu poruku ili želju te potom kuglicu objesiti na božićnu jelku na Korzu.

Ovogodišnja humanitarna akcija ima dvije namjene, odnosno sredstva će se prikupljati za potrebe Socijalne samoposluge „Kruh Sv. Elizabete“ te za potrebe  Azila za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka“ .

Inicijatori i ovogodišnje akcije Kuglice dobrih želja su Udruga studenata biotehnologije Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Gradom Rijeka, a u akciji pomažu volonteri, studenti  riječkog Sveučilišta.

Akciji su se kupnjom kuglice pridružili i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i zamjenik gradonačelnika Marko Filipović.

Za ovogodišnju je akciju pripremljeno 800 kuglica.

Udruga studenta biotehnologije poziva građane da, koristeći hashtag  #kuglicedobrihželja, fotografije svojih kuglica dobrih želja podijele na društvenim mrežama te i na taj način podrže ovu tradicionalnu manifestaciju Adventa u Rijeci.