POŽAR NA GRADILIŠTU NOVOG VRTIĆA U OPATIJI

9. veljače 2018. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

vrtić opatija OPATIJA – Danas se na gradilištu opatijskog novog vrtića, koje se nalazi u kvartu Punta Kolova, desio požar u kojemu je jedna osoba ozlijeđena!

Naime, kako se doznaje, oko 10:40 sati buknuo je požar zbog zapaljenja građevinskog materijala te je požar – brzom intervencijom opatijske Javne vatrogasne postrojbe – lokaliziran unutar nekoliko minuta i već oko 11:05 minuta požar je stavljen pod kontrolu.

Nakon što su građani okolnih zgrada uočili gusti crni dim kako se uzdiže iznad gradilišta obavijestili su vatrogasce koji su odmah stigli s više vatrogasnih vozila. Stigla je i policija te hitna pomoć koja je imala posla oko pružanja pomoći jednoj osobi koja je ozljeđena zbog trovanja dimom. Kako se doznaje, osoba je izvan životne opasnosti.

Po prvim naznakama požar je buknuo – još iz nepoznatih razloga – u skladištu gdje se skladištio građevinski materijal i samo brzom intervencijom vatrogasaca nije se proširio na veće dijelove gradilišta koje obuhvaća više zgrada koje trebaju biti u sastavu novog opatijskog vrtića. (kv)