POTPISAN UGOVOR ZA IZGRADNJU JAVNO-SPORTSKE GRAĐEVINE BOĆALIŠTE GORNJI KRAJ – LADVIĆ

22. rujna 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

crikvenicaCRIKVENICA – Gradonačelnik Grada Crikvenice sklopio je Ugovor o javnim radovima za izgradnju objekta boćalište Gornji kraj – Ladvić u Crikvenici s g. Nikolom Turčićem, članom uprave poduzeća G. P. P. MIKIĆ d. o. o. iz Omišlja.

Vrijednost radova za predmetnu izgradnju po potpisanom Ugovoru iznosit će ukupno 17.433.543,24 kn (s PDV-om). Površina novog prostora iznosit će gotovo 1400 kvadratnih metara, a sastojat će se od suterena, prizemlja i prvog kata.

Glavni dio prostora zauzimat će upravo boćalište, no mnogi se vesele dodatnim poslovnim sadržajima, naročito poslovnom prostoru za rad Mjesnog odbora Crikvenica – istok, kao i uređenju okoliša, čime će Gornji kraj dobiti mjesto za okupljanje, bavljenje sportom i rekreacijom. Bit će to svojevrsni središnji trg toga dijela Crikvenice.

“Gradonačelnik Grada Crikvenice izrazito je ponosan na predmetni projekt kojim Crikvenica dobiva još jednu kockicu u mozaiku “grada zdravlja i sporta“ Zahvalio je Mjesnom odboru koji je uložio veliki napor u rješavanje imovinskopravnih odnosa te svima sugrađanima na strpljenju kojeg su pokazali obzirom da se dosta čekalo s realizacijom ovog objekta. Sav trud i strpljenje sada pokazuju rezultate”, navode iz Grada.

Predstavnici poduzeća G. P. P. MIKIĆ d. o. o. već su po potpisu ugovora preuzeli dio projektne dokumentacije te će se idući tjedan pristupiti preuzimanju gradilišta. Početak radova očekuje se u roku od tri tjedna. Rok izvođenja radova je dvije godine. (kv)