Posljednji vikend proljetnog „Experience Crikvenica”

10. svibnja 2023. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

Posljednji vikend proljetnog „Experience Crikvenica”

CRIKVENICA – Ovogodišnji proljetni projekt „Experience Crikvenica“ bliži se kraju. Nakon tri sportsko-rekreativna vikenda, očekuje nas posljednji s početkom u subotu, 13. svibnja, u obliku nordijskoga hodanja na relaciji Crikvenica – Selce pod vodstvom Kluba za športsku rekreaciju „Gorovo“ iz Opatije.

Start je na Trgu Stjepana Radića u 10:00 sati.

S obzirom na to da se radi o kompleksnom projektu kojim se promoviraju outdoor aktivnosti na našoj rivijeri, opuštajući wellness programi u hotelima  i zdravstvenim institucijama te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima.

Osim sudjelovanja na outdoor aktivnostima, ne propustite svoja nepca počastiti našom posebnom gastro ponudom, koju za vas pripremaju naši kreativni chefovi, a kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma bio još intenzivniji, zdravstvene će ustanove Rivijere Crikvenica, kao i wellness odjeli odabranih hotela, imati posebnu ponudu tretmana i usluga.
Na nadolazeću sportsko-rekreativnu aktivnost – nordijsko hodanje – možete se prijaviti putem maila prijava@tzg-crikvenice.hr ili, ako ste gost hotela, na recepciji. U slučaju vremenskih neprilika, aktivnost na otvorenom se otkazuje.

Ne propustite posljednji vikend proljetnoga „Experiencea“, budite dio ove predivne outdoor – gastro – wellness priče.

#(d)oživiNaRivijeriCrikvenica