POLICIJA TRAŽI POMOĆ GRAĐANA – molimo sve očevice, posebno vozača osobnog vozila koji se udaljio s mjesta nesreće, da se jave policiji

29. prosinca 2019. | Kategorija: Hrvatska

policijaKVARNER – Molimo očevice prometne nesreće, koja se dogodila u utorak, 24. prosinca 2019. godine oko 9.30 sati na području Marinića, da se jave u Postaju prometne policije Rijeka, Ciottina 25, osobno ili putem telefona 051/430-655 ili 192, odnosno e-mailom: primorsko-goranska@policija.hr.

 
Riječ je o prometnoj nesreći koja se dogodila u Stuparima kod kbr 23 B, na parkiralištu Pekare Sveti Matej, gdje je nepoznati vozač osobnog vozila prilikom vožnje unazad udario i oborio na tlo 80-godišnju pješakinju.  U toj nesreći pješakinja je  zadobila teške tjelesne ozljede, a za sada nepoznati vozač nakon što je ozlijeđenoj pomogao, napustio je mjesto događaja bez da je nesreću prijavio policiji.
“Kako bi se utvrdile točne okolnosti događaja i prometne nesreće, molimo sve očevice, posebno  vozača osobnog vozila koji se udaljio s mjesta nesreće, da se jave policiji”, navodi policija.