POGLEDAJTE NOVI PROMO VIDEO – CRIKVENICA JEDNAKO LIJEPA U SVAKO GODIŠNJE DOBA

8. siječnja 2021. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj
Rivijera Crikvenica - jednako lijepa u svako godišnje doba (novi promo video)

“Toplina sunca, čist zrak, ljekovite kapljice morske soli, aromatično bilje te zeleni parkovi i šetnice neodoljivi su razlozi za dolazak na Rivijeru Crikvenica. Ovdje će svakoga dočekati šarmantna mala turistička mjesta: Jadranovo, Dramalj, Crikvenica i Selce! Tu je svijet raznovrsnosti prirodnih ljepota, sadržaja za sve generacije, neodoljivih mirisa i okusa, koji će zadovoljiti i najveće gurmane”, navode iz Grda Crikvenice.

Pogledajte novi promotivni video: Rivijera Crikvenica – jednako lijepa u svako godišnje doba – YouTube

“Pitate se kada doći na Rivijeru Crikvenica? Koje je najbolje vrijeme za vaše omiljene aktivnosti na svježem zraku? Ukratko: baš svako! Dokazano je da razdoblje povoljnih klimatskih prilika za aktivnosti na otvorenom ovdje traje gotovo tijekom cijele godine. Ne morate se odreći jutarnjeg jogginga uz more, poslijepodnevne vožnje biciklom ili večernje šetnje. Rivijera se ubraja među vrlo sunčana područja u Hrvatskoj, a mjerenja pokazuju da, uz čisto more, rivijera ima i pitku vodu izvrsne kvalitete”, ističu.

“Crikvenička je rivijera jedan od najslikovitijih dijelova obale Jadranskoga mora, jer spaja morski krajolik, zeleno zaleđe i kontinentalni šumski predio sa savršenom klimom koja osvježava ljeti. I upravo zato jer je Rivijera Crikvenica prepoznata kao rivijera s najljepšim plažama, Turistička zajednica Grada Crikvenice vas poziva da je otkrijete u svojoj raznolikosti. Svako godišnje doba ima svoje čari te baš jesen i zima imaju svoj poseban oblik otkrivanja zanimljivijih lokacija i vidikovaca. Doživite šetnju obojanu žuto-smeđim bojama, udahnite miris mora, istražite skrivene dragulje prirode te upoznajte druga lica Rivijere Crikvenice – jednako lijepe cijele godine”, zaključuju.