OTOK KRK – Krenulo prikupljanje zahtjeva za korištenje sportske dvorane osnovne škole

20. lipnja 2017. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

opatijska opatija sport-Dvorana-Marino-Cvetkovic-a-518x300KRK – Klubovi i udruge te sva ostala zainteresirana društva i grupe građana s područja Grada Krka, mogu podnijeti zahtjev za korištenje prostora sportske dvorane osnovne škole (Trg krčkih glagoljaša), i to za razdoblje od 15. rujna 2017. do 15. lipnja 2018. godine.
Obrazac, odnosno Zahtjev, može se preuzeti u prilogu ove obavijesti, a ispunjenog i ovjerenog potrebno je najkasnije do 20. srpnja 2017. godine poslati na adresu – Grad Krk, Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk, odnosno dostaviti osobno u Pisarnicu Grada Krka ili ga poslati na sljedeći e-mail: grad-krk@ri.t-com.hr.

Klubovi, udruge i društva koji u navedenom roku ne podnesu zahtjev za korištenje sportske dvorane osnovne škole gube pravo njezinog korištenja u navedenom razdoblju. Prostor sportske dvorane mogu koristiti i grupe građana uz cijenu od 100,00 kn po satu, a dvorana se može zakupiti na minimalno jedan, te maksimalno tri sata u kontinuitetu. Klubovi i društva s više grupa/sekcija zahtjev trebaju dati po grupama/sekcijama (npr. za seniore, juniore, kadete i slično).
Nakon prikupljanja i analize zahtjeva, raspored korištenja sportske dvorane bit će javno objavljen. Kod određivanja termina prednost će imati klubovi, udruge i društva koji nemaju vlastite prostorije, a okupljaju djecu i mlade te školsku sportsku dvoranu planiraju koristiti tijekom čitave natjecateljske sezone. Valorizirat će se, također, i uredno dosadašnje korištenje dvorane, ako ga je bilo. Svi budući korisnici dvorane moraju se strogo pridržavati kućnog reda izvješenog na njezinoj oglasnoj ploči, odnosno objavljenog na Internet stranicama Grada Krka. (kv)