JADRANOVO / DRAMALJ – OSMA GODINA UZ MELODIJE S OKUSOM MORA

12. srpnja 2019. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj
Osma godina uz Melodije s okusom mora

DRAMALJ / JADRANOVO – Već osam godina tu se svira i pjeva moru i uz more. U ovim će se šarmantnim primorskim mjestima i ove godine u srpnju i kolovozu pjevati i uživati na Melodijama s okusom mora, koje su dio događanja ujedinjenih pod nazivom Crikvenica Summer Showtime. Ljetne će večeri biti još romantičnije, a more postati najljepša pozadina pozornicama u prekrasnom prirodnom okruženju – dramaljskoj lučici Pazdehova i rivi Mulina u Jadranovu.

Očekuju nas ženski i muški vokali, koji će, uz ostalo, predstaviti tradicijski glazbeni izričaj, poput mnogima dragih klapskih i primorskih pjesama i izvoditi popularne, omiljene i svjetski poznate glazbene uspješnice iz različitih glazbenih razdoblja. Bit će to prava šetnja kroz različite žanrove i glazbena razglednica za pamćenje.

Ovogodišnje će Melodije s okusom mora otvoriti 11. srpnja u Dramlju Vivien Galletta i Natko Štiglić.

Dramalj će svojim nastupima počastiti i Zsa Zsa (18. srpnja), Mateo i Medea (25. srpnja), Tedi Spalato (8. kolovoza) i Nina Kraljić (29. kolovoza), a Jadranovo Antonio Krištofić (1. kolovoza), Klapa „Intriga“ (15. kolovoza) te Katja Budimčić i Mateo Žmak (22. kolovoza). Svi nastupi počinju u 21 sat.
(kv)