OPATIJA – NEMILOSRDAN PARKING

8. rujna 2017. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

parking kazneOPATIJA – Koncesionar parkinga u Opatiji, Liburnija Parking, bio je tema negodovanja jednog para posjetitelja koji su 5.9.2017. imali neugodno iskustvo. Njihovo pismo medijima (podatvi poznati redakciji) prenosimo u cijelosti:

“Poštovani, dana 05.09.2017. parkirano je vozilo KIA Ri614ZM ispred Thalassoterapije u 10.30 h, gdje je sat parkiranja 12 kn. Zbog nedostatka kovanica i dovoljnih sredstava na mobilnom telefonu, otišli smo u obližnje objekte u razmjenu novčanica, gdje nitko nije bio voljan razmjeniti iste, s obzirom da vaš aparat ne prima novčanice nego samo kovanice. Vraćamo se do vozila i već uočavamo kaznu za parkiranje u iznosu od 160 kn (kud prije)?! Istog trena se upućujemo u vaš ured u Opatiji, Sv. Florijana 8, s namjerom da istu podmirimo umanjenu u pola cijene što je uvijek bila politika poslovanja vaše firme, gdje nailazimo na vašu drsku djelatnicu Gordanu, koja nam kaže da to nije moguće, nego da moramo platit u cjelosti iznos.. Za sve navedeno postoji video zapis”, navode.

Tema parkinga u Opatiji nije novost, a navedeni slučaj nije iznimka. Nije tajna da mnogi u Opatiji s nestrpljenjem čekaju dan kada će koncesija isteći i parkirna mjesta se vratiti pod okrilje Grada. (kv)