OPATIJA – četvrti ovogodišnji Ekološki sajam

24. svibnja 2018. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga
Eko sajam u Opatiji , u organizaciji Žmerga (arhiva)

Eko sajam u Opatiji , u organizaciji Žmerga (arhiva)

OPATIJA – Ove subote, 26. svibnja 2018., očekuje nas četvrto ovogodišnje izdanje 9. Ekološkog sajma Opatija u organizaciji Udruge Žmergo, na već dobro poznatom starom mjestu – ispred tržnice Mrkat u razdoblju od 8 do 13:30 sati. Na sajmu će se okupiti osamnaest eko certificiranih proizvođača koji će svoje eko proizvode ponuditi građanima Opatije, kao i svim njenim posjetiteljima.

Proizvođači će ponuditi šarolike i prirodno uzgojene proizvode poput voća, povrća, sadnica, meda, mliječnih proizvoda, žitarica, kruha, ulja (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitog bilja, kozmetike kao i mnoge druge.

“Pozivamo sve zainteresirane građanke, građane i slučajne prolaznike da nam se pridruže u Opatiji, u subotu, 26. svibnja 2018. od 8 do 13:30 sati ispred tržnice Mrkat te da se opreme najukusnijim i najzanimljivijim proizvodima ekološki certificiranih proizvođača”, navode organizatori.
Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja za sve zaljubljenike eko uzgoja, ali i zainteresirane prolaznike i to je fantastična prilika za svih da se bolje upoznaju s radom ekoloških proizvođača te da kušaju i kupe odlične, certificirane proizvode.
(kv)