ODRŽANA PREZENTACIJA PROGRAMA MJERA ZA POTICANJE PODUZETNIŠTVA, POLJOPRIVREDE I RIBARSTVA

26. siječnja 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

posao5CRIKVENICA – Jučer je u Gradskoj vijećnici u organizaciji Grada Crikvenice održana prezentacija Programa mjera za poticanje poduzetništva, poljoprivrede i ribarstva te mogućnosti kreditiranja za poduzetnike.

Programe mjera poticanja poduzetništva, poljoprivrede i ribarstva Grada Crikvenice te aktualne javne pozive za dobivanje bespovratnih potpora iz Programa predstavila je Snježana Sikirić, voditeljica Odsjeka za gospodarstvo, turizam i projekte. Gđa Vesna Bartolović Stančić, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Primorje i Gorski kotar, predstavila je mogućnosti kreditiranja iz HBOR-ovih programa. Voditeljica LAG-a “Vinodol” Silvana Manestar je predstavila natječaj koji će za poljoprivrednike uskoro raspisati LAG, a zamjenica direktora Poduzetničkog centra “Vinodol” Margareta Goić Beretin predstavila je ESIF zajmove koje nudi HAMAG BICRO.

U privitku obavijesti su prezentacije Odsjeka za gospodarstvo, turizam i projekte Grada Crikvenice, LAG-a “Vinodol” i Poduzetničkog centra “Vinodol”.

Podsjećamo potencijalne prijavitelje na aktualne natječaje da je rok prijave 15. ožujka 2018. te da se za pomoć pri prijavi mogu obratiti Poduzetničkom centru “Vinodol”, na e-mail adresu poduzetni.vinodol@gmail.com ili broj telefona 051 791 101. Za informacije se možete obratiti i Odsjeku za gospodarstvo, turizam i projekte Grada Crikvenice na e-mail adresu poduzetnici@crikvenica.hr te brojeve telefona 051 455 408 i 455 409.