Održan prijam za riječke dobitnike nagrada u području zdravstva i graditeljstva u 2021. godini

14. srpnja 2021. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

U Salonu Grada Rijeke održan je prijam za dobitnike nagrada na globalnoj konferenciji 5. EMT (European Medical Tourism) te za dobitnike nagrade Kolos dodijeljene u sklopu 15. dana Hrvatske komore građevinarstva.

Riječke gospodarstvenike, dobitnike ovih dviju prestižnih nagrada primili su riječki gradonačelnik Marko Filipović i njegov zamjenik Goran Palčevski.

Ispred Poliklinike Rident prijamu su se odazvali Željko Miljanić i Nataša Rubeša, dobitnici nagrade za najbolju dentalnu kliniku u Europi u kategoriji rada s grupama pacijenata na 5. globalnoj konferenciji European Medical Tourism održanoj u Italiji.

Prijam za dobitnike nagrada u području zdravstva i graditeljstva u 2021.

Prijamu su nazočili i dobitnici nagrade Kolos, najznačajnije nagrade u građevinarstvu. Mirko Grošić dobitnik je nagrade u kategoriji geotehnike za projekt ROXANICH Heritage wine hotel i 5 etažni vinski podrum; Davor Grandić dobitnik je Kolosa u kategoriji konstrukcije za projekte obnove i rekonstrukcije Gornjeg i Donjeg mosta u Ninu, a u ruke Eugenia Močinića i Ivice Mršića otišla je nagrada u kategoriji Organizacije građenja/Stručnog nadzora građenja za stručni nadzor građenja turističkog kompleksa Hilton Costabella u Rijeci.

„Želim čestitati svima vama na osvajanju ovih prestižnih nagrada, ali i na doprinosu riječkom gospodarstvu čiji ste dionici već dugi niz godina. Želim vam svima puno uspjeha u daljnjem radu i djelovanju kao i uspješno poslovanje, jer onda to znači i otvaranje novih radnih mjesta uz primjenu inovativnih rješenja, jer danas bez inovativnosti i kreativnosti nema niti napretka niti širenja na neka druga tržišta, a vi ste ovim nagradama potvrdili da poslovanje svojih tvrtki vodite upravo u tom smjeru“, rekao je gradonačelnik Filipović.

Gradonačelnik i zamjenik Palčevski sve su nagrađene darivali prigodnim poklonima uz dobre želje za još uspješnije poslovanje u budućnosti.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone