ODRŽAN 2. MOLONOGOMETNI TURNIR TROFEJ NOVOG VINODOLSKOG – DIJELOVI GRADA

24. svibnja 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

mali nogometNOVI VINODOLSKI – 2. malonogometni turnir Trofej Novog Vinodolskog – Dijelovi grada opravdao je svoju najavu kao jednog od najzanimljivijih natjecanja u sklopu manifestacije FIT4NOVI.

Veliki broj posjetitelja sa pozornošću i zanimanjem pratio je malonogometne ekipe svojih naselja (Kalvarija, Krasa, Povile, Klenovica, Šćedine, Prisika, Placa – Stari grad).

Razigravanje po skupinama odigralo se u petak, tako da je u nedjelju preostala sama završnica turnira. U polufinalnim susretima našle su se ekipe Prisike i Šćedina, te Krase i Place – Stari grad.

Ekipa Prisike, koja je slovila kao izraziti favorit turnira, uz dosta problema elimirala je ekipu Šćedina. Prisika je dominirala većim dijelom utakmice. Uz veći posjed lopte, kombinatoriku i veće trkačke sposobnosti, ekipa Prisike stigla je do prednosti pogotkom Andreja Petrinovića za 1-0. Pomogao mu je i golman Šćedina Dario Sokolić, svojom nespretnom reakcijom.

Šćedine su do kraja poluvremena uspjeli doći do izjednačenja. Spetljali su se Toni Petrinović i vratar Valentino Topolovec. Dodavanje je završilo autogolom, za 1-1 Šćedina, kojim se rezultatom otišlo na poluvrijeme.

U nastavku i dalje dominacija Prisike. Šćedine su pokušavale doći do šanse preko vetarana Mađovskog, Dugonjića i Topolovca, međutim bez uspjeha.

Konačnih 2-1 za Prisiku postavio je Luka Filipović.

U drugom polufinalnom susretu ekipa Krase bez većih problema pobijedila je Placu – Stari grad rezultatom 4-0, uz tri pogotka Luke Peričića i jedan Buljata.

U susretu za treće mjesto Placa – Stari grad bez većih problema pobijedila je Šćedine rezultatom 4-1.
(kv)