OBERSNEL: KANDIDIRATI ĆU SE UKOLIKO OPORBENI VIJEĆNICI BUDU ZABRINUTI ZA RIJEKU

28. svibnja 2020. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana
Gradonačelnik Rijeke, Vojko Obersnel

Gradonačelnik Rijeke, Vojko Obersnel

RIJEKA – Kada nekog treba pohvaliti, pohvalimo ga! Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel dao je jedan od svojih najboljih odgovora na vijećnička pitanja.

Naime, na pitanje Vedrana Vivoda (AM) je li Obersnel, s obzirom da se odlučio kandidirati za Sabor, odlučio napustiti Rijeku “brod koji tone”.

Gradonačelnik Vojko Obersnel je odgovorio ustvari izvrsno – onima koji znaju čitati između redaka.

“Smatram pitanje humoristično pa će takav biti i odgovor. Neznam hoću li u Sabor ili ne. Podržao me Gradski odbor SDP-a, kao i još 12 kandidata. Predsjednik SDP-a će odlučiti tko će biti na listi, a građani tko će u Sabor. Drago mi je što vi vjerujete da ću biti na listi i ići u Sabor. Bez obzira na to odradit ću mandat gradonačelnika do kraja. Neću se više kandidirati za gradonačelnika osim ako vi, vijećnici oporbe, budete toliko zabrinuti za budućnost Rijeke pa se zbog toga predomislim.”

Time je Obersnel ustvari ostavio otvorena vrata za novu kandidaturu u maniri čovjeka koji se brine za Rijeku koju ne želi pustiti neodgovornim i nekompetentni ljudima kakve on – posve je jasno – smatra oporbene vijećnike.

(kv)