NAGRADNA IGRA – OSVOJI ULAZNICE ZA KONCERT TONIJA U RIJECI

12. listopada 2016. | Kategorija: Zabava & showbiz

tony_rijeka_2110jpgNAGRADNA IGRA – Osvoji dvije ulaznice za koncert Tonija Cetinskog, koji se održava 21. listopada u Rijeci !

Pravila nagradne igre su jednostavna!

PRVI KORAK: Pošaljite u naš FACEBOOK inbox (messages) najviše tri svoje fotografije! Fotografije mogu biti bilo čega: panorame, fotografije ljudi, fotografije nekih događaja… Jedino je važno da si ti njihov autor (znači, ne smiju biti skunute s neta i slično), i da one imaju u sebi moment WOW! Drugim riječima, kada se pogleda fotka da potiče na reakciju WOW.

DRUGI KORAK: Mi ćemo postaviti fotografije koje ste poslali na našu facebook stranicu i ona fotografija koja u 24 sata dobije najviše lajkova dobiva!

Važne informacije

One fotografije koje ne zadovoljavaju pravila igre nećemo uzeti u obzir.

Ne zaboravite pored fotografije napisati i vaš kontakt kako bismo vas mogli kontaktirati ukoliko dobijete ulaznice. Fotografije možete slati do 14.10., a 15.10 bit će postavljene na facebook. Lajkovi će se prebrojavati nakon 24 sata od postavljanja.

Po jednu ulaznicu osvaja autor prve i druge fotografije po redu dobivenih lajkova. Ukoliko je autor prve i druge fotografije isti, on osvaja obje ulaznice.

Vaš KVARNERSKI

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone