MLAĐI ADOLESCENT KRAO PO KVARNERU

12. rujna 2021. | Kategorija: Hrvatska

policijaKVARNER – Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela teške krađe i krađe. Riječ je o počinitelju, inače mlađem adolescentu, koji se sumnjiči da je tijekom kolovoza i rujna ove godine na području Rijeke počinio devet kaznenih djela teške krađe provalama u osobna vozila, zatim četiri krađe, kao i dva kaznena djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.
 
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je provalama uglavnom otuđio torbe s novčanicima i druge predmete, dok je krađe počinio iz otvorenih vozila. Uz to je u dva navrata se nedozvoljeno koristio s dva osobna vozila. Sva kaznena djela počinjena su na štetu hrvatskih državljana, a ukupna materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, spomenuti osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

(kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone