MIROSLAV ŠKORO JEDINI KANDIDAT KOJI JE STAO U OBRANU RIJEKE NAKON KOLINDINE IZJAVE

29. listopada 2019. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana
Miroslav Škoro na Kantridi

Miroslav Škoro na Kantridi

RIJEKA – Nakon što je aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila glupost o NK Rijeci kao rezervnom klubu Partizana i Crvene zvezde, jedini predsjednički kandidat koji je stao u obranu istine o Rijeci je Miroslav Škoro.

Kolinda Grabar Kitarović: Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali naša Rijeka je tada bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu i domaći igrači koji su bili dobri i kvalitetni odlazili su u Hajduk, nešto malo u Dinamo. Dinamo i Hajduk bili su toliko blizu mojemu srcu. Nogomet je za nas koji smo voljeli Hrvatsku bio puno, puno više od nogometa. Značio je narodno zajedništvo. Bio je ono što je povezivalo sve od juga do sjevera.

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro (kojeg glavni hrvatski mediji nepošteno predstavljaju samo kao pjevača zanemarujući što je istovremeno doktor znanosti, bivši diplomat i uspješan biznismen) kratko je na svojem facebook profilu naveo: Rijeka je super!  Postavio je i hrvatsku zastavu i svoju fotografiju s utakmice na Kantridi.

Škoro: Rijeka je super! A Kolinda nema suvislog programa pa se bavi Titom a ne ekonomijom i odlaskom mladih koji umjesto da rade u Hrvatskoj odlaze graditi druge države.

Miroslav Škoro je elegantno odgovorio na još jednu izjavu Kolinde oko željezne zavjese. “Ne znam tko je smješniji ili tragičniji – osoba koja, u nedostatku bilo kakvog suvislog programa, prodaje jeftine štoseve ili oni koji se pecaju na tu udicu. U vremenu kad nas po svim pokazateljima prestižu Bugarska i Rumunjska, kad stotine tisuća naših ljudi, u najboljim godinama, odlaze graditi neke druge države, kad se ne zna hoćemo li za koju godinu imati za mirovine, kad su građani izgubili povjerenje u državne institucije, naši “veleumnici” i najveća “veleumnica” među njima bave se Titom, Staljinom i pokretom nesvrstanih”, naveo je Škoro.

(kv)