MILETIĆ SE ODAZVAO NA POZIV MJEŠTANA GORNJE VEŽICE: potreban je rekreacijski centar

28. veljače 2021. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

 

Gornja vežica - nikad završeno boćalište (1)RIJEKA – Na poziv stanovnika Gornje Vežice, saborski zastupnik i kandidat za gradonačelnika Rijeke Marin Miletić nedjeljno prijepodne proveo je u ovom najistočnijem riječkom kvartu.

U društvu svojih zamjenika Petre Mandić i Aleksandra Saše Milakovića te ostalih svojih suradnika  družio se je s Vežičanima. Nakon nedjeljne mise na rasporedu je bila hakla na igralištu kod škole, a potom su predstavnici maškarane skupine Vežički kampaneli i boćari iz BK Vežica upoznali Mostovce sa svojim prijedlozima vezano uz potrebe njihovih udruga.

Zajednički su zaključili kako je Gornjoj Vežici neophodan rekreacijski centar i da taj centar ne treba biti onakav kakvog ga je još prije posljednjeg mandata u svojim planovima obećavala aktualna gradska vlast i ne mora nužno koštati  5 milijuna kuna. Aktualna vlast napravila je temelje pa ubrzo odustala od megalomanskog projekta koji kao da je režiran za njihove uobičajene građevinarske izvršioce. Rekreacijski centar koji je neophodan i boćarima i Vežičkim kampanelima, a i ostalim kvartovskim skupinama može se izvesti na izgrađenim temeljima, deset puta jeftinije i u vrlo kratkom roku. Nakon obilaska kvarta druženje se je nastavilo na školskom igralištu.

(kv)