MILETIĆ POZVAO OSTALE KANDIDATE NA SUČELJAVANJE

24. ožujka 2021. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana
Marin Miletić

Marin Miletić

RIJEKA – U Arheološkom parku Principij, kandidat za gradonačelnika Rijeke Marin Miletić govorom i novim sloganom objavio završetak predkampanje i najavio službeni početak svoje kampanje.

Slogan “Vjerujemo” dobio je svoj nastavak i sada glasi “Vjerujemo u Rijeku”, a naziv grada ispisan je raznobojno simbolizirajući “šarenu Rijeku”, ideal kojem teže Miletić i riječki Mostovci. Šarenilo u ovom slučaju označava Rijeku u kojoj se nitko nikome neće rugati zbog njegove vjerske, nacionalne, političke ili bilo koje druge pripadnosti, označava Rijeku otvorenu za sve svoje građane nasuprot ideološkoj isključivosti i klijentističkoj uvezanosti aktualne gradske vlasti. Šarena Rijeka odgovor je na vapaje strukture koja zadnjih 30 godina upravlja gradom i koja upozorava kako Rijeka mora ostati crvena, jednobojna i jednoobrazna. Samo će tako istina o njihovom vođenju grada, namještenim natječajima i preplaćenim računima ostati i dalje skrivena od javnosti.

Šarena Rijeka otvorit će svojim građanima sve njihove tajne koje rezači papira u gradskim uredima upravo uzaludno pokušavaju uništiti jer zaboravljaju da je trag novca neuništiv baš kao i digitalni zapisi njihovih “operacija”. “Rijeka je predivno mjesto za život i Rijeka je zavrijedila novu energiju i nove ljude, a odluke se više nikada neće donositi u mračnim opskurnim sobama i podrumima bez vas dragi moji Riječani” poručio je Miletić te najavio dubinsku analizu poslovanja Grada i javno objavljivanje dobivenih rezultata. Najavio je i novi model javne nabave u kojem će sudjelovati i predstavnici oporbe, medija i građana te je poručio kako on ništa ne skriva, kako iza njega ne stoje elitističke interesne skupine koje bi njemu davale novac i kojima bi poslije morao vraćati dugove. Istaknuo je kako iza njega stoji njegova stranka i njegovi sugrađani koji svojim donacijama financiraju njegovu kampanju. Spomenuo je i kako se pokušavaju nametnuti ideološke teme, a jedina ideologija kojom se treba baviti gradska vlast je komunalna ideologija te radna mjesta, životni standard i čist okoliš. Miletić je izrazio uvjerenje kako su Riječani otvoreni za praktičnog vjernika na čelu grada jer on zasigurno nikome neće ulaziti u spavaće sobe i baviti se slobodnim vremenom svojih sugrađana.

Izrazio je i zadovoljstvo što u svojim redovima ima fantastične mlade i stručne ljude kao što su kandidati za njegove zamjenike Petra Mandić i dr.sc. Aleksandar Saša Milaković te ostali članovi tima, a svim građanima Rijeke poručio kako će njegov ured uvijek biti za njih otvoren, kako će biti svojevrstan dnevni boravak Riječana. Ovom prilikom Miletić je zamolio medije da organiziraju sučeljavanja s njegovim političkim suparnicima koje jedva čeka jer će tada Riječani potpuno jasno vidjeti tko jedini donosi istinsku promjenu.

(kv)