MIĆA MARUNADA

13. rujna 2017. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

marun

marun

OPATIJSKA RIVIJERA – Društvo „Naša djeca“ Opatija kao organizator tradicionalne jesenske dječje manifestacije »Mića Marunada« koja okuplja približno 500 mališana s područja cijele Liburnije, poziva umjetnike/ce koji se bave slikarstvom kiparstvom, grafikom, fotografijom, plesom, glazbom, performansom i dr., da sudjeluju i okupljenim mališanima predstave svoj rad, izvijestili su iz opatijskog DND-a.

Prijave se primaju do 1. listopada 2017.

Ideja je na manifestaciji »Mića Marunada« uključiti što veći broj umjetnika/ica koji će svojim sudjelovanjem kroz radionice, umjetničke akcije, izlaganja ili neki drugi način predložen od strane umjetnika/ice približiti umjetnost djeci, utjecati na kreativnu atmosferu i potaknuti djecu da razviju osjećaj prema umjetnosti te upoznaju neke nove oblike i vještine izražavanja s kojima se još nisu susrela. U provedbi manifestacije veliki naglasak stavit će se na promoviranje rada i umjetničkog stvaralaštva svih autora koji sudjeluju.

Sukladno predloženom programu (načinu uključivanja) organizator će osigurati adekvatan prostor, materijal i tehničke potrebe, dok je samo sudjelovanje volonterski doprinos umjetnika/ice.

Prijavu je potrebno dostaviti putem e-maila: dnd.opatija@gmail.com ili poštom na adresu Stubište Lipovica 2, 51410 Opatija, do 1. listopada 2017.