MAŠKARANA VIKEND-POSLASTICA NA RIVIJERI CRIKVENICI

23. siječnja 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

maškareCRIKVENICA – Crikveničkom rivijerom i dalje caruju maškare, iz tjedna u tjedan sve veselije i maštovitije.
Sljedeći maškarani vikend donosi red sporta, red zabave, pjesme i plesa i, na koncu, opuštenu nedjelju uz čajanke i tombole u svim mjestima rivijere.

U subotu navečer, 27. siječnja, gradska će sportska dvorana u Crikvenici pucati po šavovima, baš kao i svake godine kada brojni maškarani i nemaškarani posjetitelji s nestrpljenjem čekaju da na maškaranu pozornicu zakorači jedan od najboljih i najveselijih zabavljača među glazbenicima. Dovoljno je reći još samo to da je njegovo ime Joško Čagalj – Jole, što znači da nas čeka prava fešta do ranih jutarnjih sati.

Ljubitelji sporta će u nedjelju, 28. siječnja već od jutarnjih sati uživati uz Karnevalski turnir u rukometu i mini rukometu, u organizaciji Primorske škole rukometa. Turnir koji svake godine okuplja nekoliko stotina djece iz raznih krajeva Hrvatske održavat će se tijekom čitavoga dana u crikveničkoj gradskoj sportskoj dvorani. U 15 će sati u restoranu crikveničkoga hotela “Kaštel” početi ugodno druženje svih generacija uz tradicionalnu čajanku i tombolu.

Maškarana se radost proširila i na ostala mjesta – Dramalj, Jadranovo i Selce. Tako u Dramlju svakoga petka, pa tako i 26. siječnja, u 21 h u Hrvatskome narodnom domu počinje maškarana zabava uz grupu “Nevera”, dok su nedjeljna poslijepodneva rezervirana za dječje čajanke i tombole. Organizatori maškaranih događanja su Udruga mladeži “Sveta Jelena” Dramalj i bistro “Stadion”. Jakovarske krabulje u nedjelju, 28. siječnja, poslijepodne u domu u Jadranovu organiziraju tradicionalnu čajanku i tombolu. Ovogodišnja maškarana događanja u Selcu u organizaciji Udruge mladih Selce kreću 25. siječnja (četvrtak zvan Tusti), kada će se u 21 h u Domu prosvjete u Selcu održati maškarana zabava uz grupu “Tremolo”. U subotu, 27. siječnja u 14 h u selačkome domu počinje turnir u briškuli i trešeti, u 21 h velika maškarana zabava uz grupu “Tremolo”, dok će se u nedjelju, 28. siječnja, od 15 h u domu održavati zabavno poslijepodne samo za najmlađe posjetitelje.

maskare-324Ne zaboravite, i dalje možete iskoristiti brojne pogodnosti koje pruža “Vesela maškarana škrinjica”, kao što je, primjerice, 10 % popusta za maškarane goste ili 10 % popusta na cjelokupan račun tijekom maškaranoga razdoblja, dakle sve do 14. veljače 2018. Detalji o lokacijama s maškaranim popustima mogu se, isto kao i posebna ponuda hotelskoga i privatnoga smještaja te smještaja u hostelima i pansionima, pronaći na www.maskare.net. Kako bi se posjetiteljima omogućilo bezbrižno uživanje u maškaranim zabavama, uz siguran i jednostavan prijevoz do dvorane i povratak kući, Grad Crikvenica je osigurao besplatne vožnje maškaranim City busom, a raspored vožnje busa nalazi se na internetskim i Facebook stranicama TZG Crikvenice i Grada Crikvenice.

Maškarana Rivijera Crikvenica vas zove! Najbolja zabava, najoriginalnije maske, ugodno društvo i puno veselih trenutaka uz pjesmu i ples – ne isplati se propustiti, zar ne?

Naravno, pratite nas i na www.maskare.net, www.rivieracrikvenica.com te Facebook stranici Maškare Crikvenica, gdje možete saznati sve novosti i pogledati zabavne galerije fotografija.

P.s. Još uvijek se stignete prijaviti za sudjelovanje u tradicionalnoj Dječjoj ili Velikoj maškaranoj povorci u Crikvenici, koje će se održati u nedjelju, 4. veljače 2018. Rok za prijavu je 26. siječnja, a detaljnije informacije možete dobiti na tea@tzg-crikvenice.hr ili 091 241 0514 (kontakt osoba: Tea Car Reljac).

Organizator Maškara 2018. u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator “Ekskluziva” d.o.o. Rijeka. Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su “Jadran” d.d. Crikvenica, “Eko-Murvica” d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica, “Adrialin”, “Lidl” Hrvatska, Ožujsko pivo, “Pavlomir” d.o.o., Hotel “Marina” Selce, Hostel “Karlovac”, DC “Mihurić” Selce, “Marinero Tours”, “Fizio Vita” d.o.o. i “Hyper dizajn” d.o.o.