MALINSKA – City Games u Malinskoj traže finaliste

4. kolovoza 2017. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

Malinska

Malinska

MALINSKA – Popularna ljetna manifestacija, koju mnogi još uvijek pamte pod imenom Jadranske igre, osmu sezonu uzastopno dolazi u Malinsku, te kao i uvijek do sada, sa sobom donosi pregršt zabave i adrenalina.

“Putujemo regijom preko mjesec dana i sada smo u najuzbudljivijem dijelu turneje, challengerima u kojima tražimo finaliste za veliko domaće finale u Viru 10. kolovoza. U Malinsku se iznimno rado vraćamo, tu smo zapravo ‘domaći’. Uvijek podsjećam na činjenicu da je cijela ova priča i krenula prije osam godina upravo iz Malinske s našim prvim sportsko-zabavnim susretom”, izjavio je autor projekta Miroslav Krzyk.

Natjecanje čiji su organizatori Turistička zajednice Malinska – Dubašnica i Adria events održat će se 7. kolovoza i to kao pretposljednji challenger, u kojem pobjeda osigurava mjesto među najboljim nacionalnim ekipama. Nakon toga ostaje još samo jedan u Novalji, odnosno Zubovićima 8. kolovoza i tada ćemo znati sve putnike u finale. Velike su šanse da među njima bude i krčka ekipa “Daj Mare”, aktualni hrvatski prvak i jedan od favorita za ponovno osvajanje naslova.

Posjetitelji na rivi u Malinskoj mogu očekivati niz napetih i zabavnih disciplina poput letećeg vaterpola, mošarke i vodene alke, u kojima uživaju sve generacije. Početak susreta je u 19.30 sati.

City Games karavana i ovo ljeto obilazi Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Srbiju i BiH, a u međunarodnom dijelu projekta pridružuju se i ekipe iz Italije, Njemačke, Poljske, Mađarske, Luksemburga, Češke i Nizozemske.
(kv)